Release nieuwe EP ‘KLEINE”

Lil Kleine bewijst zichzelf als koning van de stad op Koningsdag met release van zijn nieuwe EP ‘KLEINE”

 

Normaliter is Lil Kleine een jongen van Amsterdam, maar vandaag is Amsterdam van Lil Kleine. Met de release van zijn nieuwe EP ‘KLEINE’ bewijst hij zichzelf als de koning van de stad. Overal door de stad zijn, zoals het hoort bij Koningsdag, plekken geclaimd voor Lil Kleine en hangen er vlaggen en posters waarin Lil Kleine geportretteerd is als koning van de stad.

 

Bovendien rijdt hij vandaag met een grote colonne van Rolls Royces langs – voor hem – belangrijke plekken in de stad. Gisteren kwam al de videoclip van ‘Standaard Procedure’ met Ronnie Flex uit. Het is vandaag Koning Kleine Dag!

 

‘KLEINE’ is het vijfde project van de rapper bij Top Notch. Met deze EP richt hij zich weer op zijn rol als rapper en geeft hij zijn fans wat ze graag willen horen. ‘Waar Ik Vandaan Kom’ en ‘Standaard Procedure’ met Ronnie Flex kwamen al eerder uit als singles en werden enorm enthousiast ontvangen door het publiek.

 

De koninklijke status van Lil Kleine wordt alleen maar meer bevestigd door zijn bizarre streamingcijfers. Zo behaalden al zijn vorige projecten de platina status, verbrak ‘WOP’ in 2017 het record voor meeste streams in 24 uur en lukte hem dat nogmaals met de single ‘Verleden Tijd’ featuring Frenna. Er zijn heel weinig Nederlandse artiesten die hetzelfde hebben gepresteerd en dus mag Lil Kleine zich terecht deze status toe-eigenen. ‘KLEINE’ is vanaf vandaag over te beluisteren.

 

Lees meer op Maxazine